www.almerepioneers.nl

Lid worden

Lid worden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in basketball bij Almere Pioneers!

We bieden basketball aan voor leden vanaf 8 jaar.
We hebben momenteel een grote groep enthousiaste leden bij Almere Pioneers en we willen ervoor zorgen dat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze verdienen. Om deze reden is er momenteel een wachtlijst om lid te kunnen worden van Almere Pioneers.

We nodigen je van harte uit om interesse te tonen in lidmaatschap van onze mooie vereniging door onderstaand formulier volledig in te vullen. We zullen dan meteen contact met je opnemen wanneer we mogelijkheden zien binnen jouw leeftijdscategorie. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om onze basketbalgemeenschap te versterken en we hopen dat je in de toekomst lid wilt worden van Almere Pioneers.

Wat moet je weten als je gaat basketballen bij Almere Pioneers?

Almere Pioneers heeft trainingsgroepen (Peanuts en Wizards) en wedstrijdteams. In principe begin je eerst bij de Peanuts en Wizards als je nog geen basketbalervaring hebt. Hier leer je de fundamentals van basketbal. Later kun je dan, als je dat wilt, doorstromen naar een wedstrijdteam.

De competitiewedstrijden kunnen soms best ver weg zijn – Almere Pioneers is de enige basketbalvereniging in Almere, dus uitwedstrijden zijn altijd in een andere stad. Hoe hoger je speelt, hoe verder je zal moeten reizen. Dit zal door de leden zelf georganiseerd moeten worden.

Vrijwilligers
De vereniging kan ook niet zonder vrijwilligers. We zijn een vereniging voor en door leden. Alle bestuursleden, zaalwachten, trainers en coaches zetten zich vrijwillig in, vaak naast een fulltime baan. Hoe meer mensen meehelpen, hoe lichter én leuker het wordt voor iedereen. Dus lijkt het je ook leuk om je in te zetten voor de club, klik dan hier en lees meer over welke ondersteuning Almere Pioneers op dit moment nodig heeft.

FAQ

Helaas is er op dit moment een wachtlijst voor basketballen bij Almere Pioneers. Maar vul, wanneer bij je bij Almere Pioneers wilt komen basketballen, wel het formulier in. We nemen dan contact met je op zodra we mogelijkheden zien.

Meld je nu aan als lid!